GCCCD HR/ Financial Systems Replacement Project

Ellucian Demo Agenda



Grossmont-Cuyamaca

			Community College District		Rev: 12/10/2013
Monday - January 6			Demo- Day 1	Location: Building 60 - Griffin Gate	
Team	Session	Торіс		Time	Duration
All Teams	1	General Session	n- Overview, General Navigation	1:00 PM- 2:30 PM	1.5 HR
Break		Break		2:30 PM- 2:45 PM	15 MIN
Finance	2	Chart of Accts. &	General Ledger	2:45 PM-4:45 PM	2 HR

Tuesday - January 7		Demo- Day 2	Location: Building 60 - Griffin Gate	
Team	Session	Торіс	Time	Duration
Finance	3	Journal Entries, Accounts Receivables, Cash Mgmt , Close of Fiscal Year	8:30 AM- 10:30 AM	2 HR
Break			10:30 AM- 10:45 AM	15 MIN
Finance	4	Journal Entries, Accounts Receivables, Cash Mgmt, Close of Fiscal Year	10:45 AM- 12:00 PM	1.25 HR
Lunch			12:00 PM- 1:00 PM	1 HR
Finance	5	Budget Management	1:00 PM- 2:30 PM	1. 5 HR
Break			2:30 PM- 2:45 PM	15 MIN
Finance	6	Requisitions, Purchasing, Accounts Payable, Fixed Assets, Invoicing, Receiving	2:45 PM - 4:45 PM	2 HR

Wednesday - January 8		Demo- Day 3	Location: Building 60 - Griffin Gate	
Team	Session	Торіс	Time	Duration
Finance	6	Requisitions, Purchasing, Accounts Payable, Fixed Assets, Invoicing, Receiving (continued)	8:30 AM - 10:30 AM	2 HR
Break			10:30 AM- 10:45 AM	15 MIN
Finance	7	Travel and Expense Management	10:45 AM- 12:00 AM	1.25 HR
Lunch			12:00 PM- 1:00 PM	15 MIN
Finance	8	Grant Accounting	1:00 PM- 2:45 PM	1.75 HR
Break			2:45 PM- 3:00 PM	15 MIN
HR/ Payroll	9	Applicant Tracking and Processing	3:00 PM- 5:00 PM	2.0 HR

Thursday - January 9		Demo- Day 4	Location: Building 6	Location: Building 60 - Griffin Gate	
Team	Session	Торіс	Time	Duration	
HR/ Payroll	10	Position Control and Position Management	8:00 AM- 10:00 AM	2.0 HR	
Break			10:00 AM- 10:15 AM	15 MIN	
HR/ Payroll	11	Salary and Benefits Management	10:15 AM- 12:00 PM	1.75 HR	
Lunch			12:00 PM- 1:00 PM	1 HR	
HR/ Payroll	12	Time and Leave Accounting, Payroll	1:00 PM- 3:30 PM	2.5 HR	
Break			3:30 PM- 3:45 PM	15 MIN	
HR/Payroll	13	Employee Performance Review	3:;45 PM - 4:45 PM	1 HR	

Friday - January 10		Demo- Day 5 Location: Building 70, Room		0, Room 066
Team	Session	Торіс	Time	Duration
All Teams	14	General Reporting Strategy	8:30 PM- 10:30 PM	2.0 HR
Break			10:30 AM- 10:45 AM	15 MIN
All Teams	15	Self-Service and Web Portal	10:45 AM- 12:15 PM	1.5 HR
Lunch			12:15 PM- 1:00 PM	45 MIN
All Teams	16	General Session- Implementation Planning and Strategy	1:00 PM- 3:00 PM	2 HR

Tuesday - February 18		Demo-Day 6 These sessions are for Technical Teams ONLY	Location: TBD	
Team	Session	Торіс	Time	Duration
Technical Teams Only	17	Technical Session	8:30 AM- 10:30 AM	2 HR
Break			10:30 AM-10:45 AM	15 MIN
Technical Teams Only	17	Technical Session	10:45 AM- 12:15 PM	1.5 HR
Lunch			12:15 PM- 12:45 PM	30 MIN
Technical Teams Only	17	Technical Session	12:45 PM- 2:15 PM	1.5 HR
Break			2:15 PM-2:30 PM	15 MIN
Technical Teams Only	17	Technical Session	2:30 PM- 4:30 PM	2 HR